Про загальношкільні батьківські збори – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Про загальношкільні батьківські збори

Browse By

Сьогоднішні батьківські збори впевнено можна назвати важливою подією у житті нашої Шкарівської школи, адже ми спілкувалися (і батьки, і вчителі, і учні), використовуючи новий формат, який виявився досить ефективним! Я – про тренінг як активну і дієву форму роботи, яка дала можливість змотивувати і залучити до продуктивного, свідомого діалогу вчителів, учнів і батьків

Учасники зібрання відзначили позитивні зміни у роботі закладу за останній рік, говорили про недоліки, про те, що їх турбує у освітньому процесі, та найгловніше, пропонували шляхи вирішення виявлених проблем. Як зазначив директор школи Олег Владиславович Крутаков:”Звичайно, потрібно усе це осмислити. На це потрібно певний час. Але ось перші головні висновки:
1. Ми почули один одного!
2. В нас є спільна мета!
3. В нас є бажання, бачення і потенціал до якісних змін!
В нас – це у учнів, батьків та педагогів!” Отже, у нас багато планів і багато роботи…

Я у захваті від сьогоднішнього вечора, адже у команді з такими небайдужими, сучасними батьками, талановитими учнями, професійними і креативними педагогами, підтримкою громади – разом ми зробимо наш заклад ще кращим, умови більш безпечними і комфортнішими, уроки продуктивнішими і цікавішими, досягнення вагомішими. Дуже вірю, що разом виправимо недоліки, подолаємо перешкоди і реалізуємо заплановане, адже всі ми дбаємо про головне – наших дітей!