Новий шкільний автобус – опорному закладу освіти – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Новий шкільний автобус – опорному закладу освіти

Browse By

Шкарівський опорний навчальний заклад отримав новий шкільний автобус, який буде підвозити учнів освітнього округу до школи.

На вручення автобуса прибули керівники, наші земляки: заступник голови обласної районної ради Микола Стариченко, голова Білоцерківської районної ради Віталій Гринчук, голова райдержадміністрації Геннадій Джегур, заступник голови районної ради Анатолій Чичикало, начальник відділу освіти Оксана Кравченко, сільський голова Анатолій Бондар.
Приємно, що керівники, які мають можливість робити добрі справи й роблять їх – серед нас. 
звучало з вуст директора Шкарівського опорного закладу Олега Крутакова.
 
    З вітальним словом до присутніх звернувся наш земляк Микола Стариченко. У своєму виступі він наголосив, що Білоцерківщина продовжує розвиватися, і в цьому процесі він бере активну участь.
Мені приємно, що в селах Білоцерківщини діти мають сучасні навчальні заклади, де  створено всі умови для розвитку та навчання дитини. Тому й  хочеться докласти максимум зусиль, щоб молоде покоління на моїй рідній землі зростало й стало надійною нам зміною. Адже за ними майбутнє
наголосив Микола Стариченко.
В урочистій обстановці Микола Анатолійович вручив директору школи ключі від шкільного автобуса.
Ми маємо амбітні плани, і це не погано. Працюємо, щоб для учнів та вчителів були створені якнайкращі умови. Й отримані шкільні автобуси − реальне цьому підтвердження
наголосив Віталій Гринчук, ще й додав, що найближчим часом районний відділ освіти отримає ще 3 автобуси, Шкарівський заклад буде утеплено та розпочнеться будівництво спорткомплексу.
А Геннадій Джегур запевнив, що Шкарівський опорний заклад-кращий на Київщині, і влада прикладе максимум зусиль, щоб кожний освітній заклад наповнювався ще більшим змістом.

     У  Шкарівці гостей зустрічав  вокально-інструментальний  ансамбль «Кумасики» (знані і в Европі). Юні аматори зацікавили віртуозним вмінням гри на старовинних народних інструмента. Майстерність  музикантів настільки вразила гостей, що вони теж спробували себе у грі на народних інструментах. Це стало родзинкою свята. Позитивних емоцій вистачило всім…