Виховна проектна робота на тему: “Щастя і краса моєї мами!” – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Browse By

Виховна проектна робота на тему: “Щастя і краса моєї мами!”

16.05.2017 року відбувся захист  четвертої виховної  проектної роботи на тему: “Щастя і краса моєї мами!”, яку презентували учні 6 та 9 класів.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері. В цей день школярі від усієї душі вітали дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

В 2017 році День матері в Україні припав на 14 травня, про історію цього свята розповіли учні 6 та 9 класів. Діти поділились результатами  щодо досліджень про найпопулярніші професії, імена та вік мам Шкарівської школи. На заході звучали поезії, пісні, легенди, прислів’я про маму. Зі святом!