Участь у обласному семінарі – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Участь у обласному семінарі

Browse By

17-18  жовтня 2017 року в  КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» відбувся навчальний семінар з теми «Розроблення та апробація навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту  початкової загальної освіти» для вчителів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів, які беруть участь у дослідно-експериментальній роботі регіонального рівня. Учасниками заходу були 46 осіб, у тому числі Богінська Ірина Олександрівна, вчитель 1а класу Шуврівської ЗОШ.

У ході роботи учасники семінару ознайомились з основними засадами Концепції Нової української школи та проектом нового Державного стандарту початкової загальної освіти, вчилися складати модельну навчальну програму, розглянули основні ідеї інтегрованого підходу до організації навчально-виховного процесу, розвивали навички планування в умовах інтегрованого підходу та оцінювання освітніх досягнень учнів, ознайомилися з особливостями організації освітнього середовища, орієнтованого на дитину.

Після завершення роботи ректор академії Осадчий І.Г. привітав учасників навчального семінару із успішним закінченням навчання та вручив сертифікати.

968 total views, 1 views today