Знайомимось із професіями… – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Browse By

Знайомимось із професіями…

 

Сьогодні учні одинадцятих класів відвідали Аварійно – рятувальний загін спеціального призначення головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в Київській області. Рятувальники показали нам автомобілі та спорядження,які вони застосовують у своїй роботі. Дали можливість спробувати на собі деякі деталі спецодягу та інструменти, які допомагають їм швидко та ефективно робити свою величезну роботу.
Ми дізнались багато нової інформації, побачили, як усе насправді відбувається у надзвичайних ситуаціях. А головне, на власні очі побачили, як це-бути рятувальником. Це неймовірні Люди з великої літери, які кожного дня рятують життя, ризикуючи своїм. Саме вони допомагають усім нам, коли стається біда.
Багато з нас задумались, можливо ця професія і є покликанням життя.
Ми вітаємо Вас, наші герої, з Днем рятувальника і хочемо побажати міцного здоров’я, удачі та нехай добро, яке робите ви, завжди повертається! Нехай береже вас Бог!
Дякуємо Олександру Вікторовичу Коноплястому за організацію зустрічі.