Проведено бібліотечну платформу для методистів з бібліотечних фондів регіональних методичних служб, голів методичних об’єднань шкільних бібліотекарів та бібліотечних працівників закладів освіти з теми «Електронна бібліотека як інтегрований інформаційний ресурс» – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Browse By

Проведено бібліотечну платформу для методистів з бібліотечних фондів регіональних методичних служб, голів методичних об’єднань шкільних бібліотекарів та бібліотечних працівників закладів освіти з теми «Електронна бібліотека як інтегрований інформаційний ресурс»

30 вересня 2019 року на базі освітнього округу – опорного закладу освіти «Шкарівський академічний ліцей – центр позашкільної освіти» проведено бібліотечну платформу для методистів з бібліотечних фондів регіональних методичних служб, голів методичних об’єднань шкільних бібліотекарів та бібліотечних працівників закладів освіти з теми «Електронна бібліотека як інтегрований інформаційний ресурс».

З вітальним словом до учасників заходу звернулась Віра Рогова, начальник департаменту освіти і науки Київської обласної адміністрації, зазначивши, що кожна школа за програмою НУШ матиме у своїй структурі сучасну бібліотеку, яка стане ресурсним осередком і експериментальним майданчиком для учнів і вчителів, забезпечить вільний доступ до якісних електронних підручників, енциклопедій, бібліотек, лабораторій. Було презентовано електронну бібліотеку як інтегрований інформаційний ресурс Київщини.

Вікторія Бабенко, начальник  відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації, обґрунтувала створення єдиного інформаційного простору закладу освіти.

Олег Крутаков, директор освітнього округу – опорного закладу освіти «Шкарівський академічний ліцей – центр позашкільної освіти», окреслив важливі питання діяльності бібліотеки закладу освіти.

Світлана Степанчук, методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Білоцерківської районної державної адміністрації, розкрила зміст науково-методичного забезпечення інноваційного розвитку шкільних бібліотек району.

Людмила Мішустіна, завідувач бібліотечно-інформаційного центру освітнього округу – опорного закладу освіти «Шкарівський академічний ліцей – центр позашкільної освіти», окреслила практичні аспекти діяльності бібліотечного працівника закладу освіти.

У ході заходу Лариса Зініченко, завідувач відділу музейної освіти та бібліотечної справи КНЗ КОР «КОІПОПК», розкрила питання організації інформаційного середовища в умовах Нової української школи.

Учні закладу освіти привітали учасників бібліотечної платформи з професійним святом. Найкращих методистів було відзначено подяками департаменту освіти і науки КОДА.

За матеріалами сайту   https://www.kristti.com.ua