Знайомство з КНУКІМом – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Знайомство з КНУКІМом

Browse By

Майбутня професія- це дуже серйозний вибір кожного абітурієнта. 5 грудня 11 класи нашого ліцею побували на Дні відкритих дверей у Київському національному університеті культури і мистецтв. Дуже гостинна зустріч викликала хороші емоції, нас пригостили смачним сніданком, а далі і обідом, тож студенти цього вишу завжди ситі. 😊 Ми дізналися багато корисної інформації про університет, побували на кафедрах різних факультетів, познайомилися з студентами та Михайлом Михайловичем Поплавським особисто. Під час розмови з ректором задавали питання, він зумів всіх зацікавити, давав мудрі поради, ділився досвідом та розповів свої секрети успіху. Круто,що з подробицями навчання нас знайомили саме студенти, адже вони розказали,як все є в реальності . Помітно,що їх рівень підготовки досить високий, все пояснювали доступно, їх хотілося слухати. Всі цікавинки та життя в університеті загалом студенти та викладачі висвітлюють в соц. мережах, що допоможе точніше визначитися з факультетом при вступі.

Поверталися додому з хорошими враженнями, усвідомленням, що скоро і ми будемо у цій ” тусовці” ( Як казав Михайло Михайлович). Після цього дня, хтось визначився з напрямком подальшого навчання і знайшов університет мрії, а хтось просто дізнався, що ж таке студентське життя. Дякуємо Олегу Владиславовичу та Вікторії Василівні Бабенко за організацію поїздки. Дуже важливо для нас побачити все на власні очі та відчути атмосферу ВНЗ. Обирайте улюблену професію, обирайте МРІЮ!

Юлія Сергієнко