Урочисте відкриття спортивного майданчика… – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Урочисте відкриття спортивного майданчика…

Browse By

Сьогодні, 10 червня 2020 року, у с. Шкарівка Білоцерківського району відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика для занять workout.

«Одним із пріоритетних напрямів освіти Київщини є розвиток спортивної освіти, – так розпочав урочисту церемонію відкриття Сергій Тимофєєв, начальник управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації. Для цього створюються відповідні умови для дітей, для розвитку дитячо-юнацького спорту та фізичної культури за їх бажанням та за погодженням з батьками, для навчання основним елементам певних видів спорту, з метою ознайомлення з цінностями фізкультури і спорту та виявлення схильності дітей до спеціалізації в окремо взятому виді спорту».

    На необхідності підтримки виховання здорового покоління  наголосили Володимир Толочко, заступник голови Білоцерківської РДА, та Анатолій Чичикало, заступник голови Білоцерківської районної ради.

На урочистій церемонії відкриття була присутня Вікторія Бабенко, начальник відділу освіти Білоцерківської РДА, яка побажала присутнім натхнення в оволодінні новим спортивним обладнанням та висловила надію на те, що згодом такі майданчики будуть у кожному закладі освіти Білоцерківського району.

   Анатолій Бондар, сільський голова с. Шкарівка, та Олег Крутаков, директор ОЗО «Шкарівський академічний ліцей» подякували обласній та районній адміністраціям, департаменту освіти  і науки КОДА, районній раді та відділу освіти за можливість надану дітям займатися спортом не лише у закритому приміщенні, а й на свіжому повітрі, що на сьогодні є досить актуальним.

Перерізати святкову стрічку удостоїлися ліцеїсти під патронатом Сергія Тимофєєва.

Здорові діти – здорова нація!