Презентація програми “Демократична школа” – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Презентація програми “Демократична школа”

Browse By

Вчора, 27 березня, у Шкарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась презентація Всеукраїнської програми освіти для демократичного громадянства “Демократична школа”, яка націлена на підтримку реформ з децентралізації та демократизації середньої освіти в Україні. Програму презентували тренери програми Ольга Боярчук та Людмила Микитюк.
У заході активну участь взяли учні школи, їх батьки, представники громади, громадських організацій, педагогічні працівники закладу.
Небайдужих, зацікавлених у демократичних змінах у школі зібрав тренінг. Учасники тренінгу “мандрували у “шапці-невидимці” демократичною школою, знайомились із її особливостями, ділились враженнями, ідеями…
Позитивний настрій, оптимізм, усвідомлення необхідності демократичних процесів у закладі, громаді, суспільстві, віра у те, що демократичні зміни у школі можливі та реальні, командний дух, співпраця школи і громади – гарантії успіху реалізації Програми.