Сучасна школа потребує конкурентноздатного вчителя – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Сучасна школа потребує конкурентноздатного вчителя

Browse By

Тільки компетентний вчитель підготує компетентного учня і випускника! В цьому переконані і учні, і батьки, і вчителі Шкарівської ЗОШ.

Канікулярний період – час для самоосвіти і самовдосконалення… У понеділок і вівторок колектив закладу (учні, батьки, вчителі) разом із представниками громади активно включились у реалізацію Програми “Демократична школа”: змістовна презентація програми тренерами Ольгою Боярчук та Людмилою Микитюк, дієві, продуктивні тренінги, що допомогли проаналізувати діяльність закладу і визначити найближчі переспективи розвитку. Середа і четвер пройшли під знаком сучасних технологій: удосконалення навичок використання інтерактивної дошки, опанування хмарних технологій, сервісів Google, систематизація дидактичних і роздаткових матеріалів… У п’ятницю педагогічні працівники взяли участь у засіданні педагогічної ради закладу, де обрали третій предмет ДПА для учнів 9 класу, визначили шляхи ефективного використання потенціалу шкільного краєзнавчого музею у національно-патріотичному вихованні учнів, а також створили моделі конкурентноспроможного вчителя, компетентного класного керівника та сучасного випускника. Закінчився тиждень засіданням шкільної атестаційної комісії…
По-переду остання четверть навчального року, державна пудсумкова атестація і ЗНО. Всім успіхів, творчості, натхнення і нових звершень!