Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Шкарівській школі – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Шкарівській школі

Browse By

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Не залишились осторонь цієї проблеми педагогічний колектив та учні  Шкарівської школи.

Соціальний педагог Новохацька Н.С. з допомогою бібліотекарів ШБІЦ, учнів 7 класу – Мішустіною Вікторією, 9-Б класу – Бєлозерських Марії, Шалабай Дар’ї, Іванюк Анастасії, розповіли учням 3-10 класів про історію виявлення вірусу імунодефіциту людини, який уражає імунну систему людини та призводить до захворювання  на СНІД, про шляхи його поширення та наголосили  на тому, що зараз, як ніколи, необхідно бути відповідальним за свою поведінку і вести здоровий спосіб життя, а також, толерантно ставитися до ВІЛ–інфікованих людей. Провели акції в підтримку людей хворих на СНІД.

У бібліотечному центрі був оформлений інформаційний стенд «Не дай СНІДу шанс!», а також користувачі мали можливість переглянути книги, представлені на тематичній книжковій викладці «СНІД наступає: остерігайся!».

Кожна людина повинна до кінця усвідомлювати всю небезпеку, яку несе СНІД. Це інфекційне захворювання здатне за 10-20 років поставити рід людський під реальну загрозу вимирання. І  потрібно зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю.

Ми маємо пам’ятати: здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах — найкращі методи профілактики СНІДу!