Квітень 2019 – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Browse By

Monthly Archives: Квітень 2019

Лісівники з учнями встановили в зоні відпочинку села дерев’яні будиночки для птахів

В урочищі «Снігурі» Томилівського лісництва ДП «Білоцерківський лісгосп» в перших числах квітня відбулася акція, приурочена Міжнародному дню птахів, який проходить щорічно в рамках програми ЮНЕСКО «Людина і біосфера». Акція була організована Шкарівським учнівським лісництвом, яке функціонує на базі Томилівського лісництва державного підприємства «Білоцерківське лісове господарство»

Звідки береться тепло у нашій школі…

Учні 1-Б класу на власні очі побачили, звідки береться тепло у нашій школі та зрозуміли, що не така вже й легка ця робота, але на скільки вона є цінною. Дякуємо Івану Анатолійовичу, за цікаву міні екскурсію.

Конкурс “Найрозумніший з природничих дисциплін”

Конкурс “Найрозумніший з природничих дисциплін” Сьогодні в м. Біла Церква у приміщенні РДА відбувся конкурс “Найрозумніший”. Наша команда виступила на високому рівні. Маємо 3 – х переможців: Тарасенко Анастасія 8 клас – 2 місце; Ковальчук Богдан 10-А клас – 1 місце; Мішустіна Валерія 11 клас

Спілкуємось…

“Найлегше здійсненні ті мрії, в яких не сумніваються” А.Дюма Година спілкування “Країна моїх мрій” (4-А клас)

“Коротко про головне…”

Під час проведення проекту« Права свої знай, про обов’язки не забувай» учні 4-А класу розбирали сюжети відомих казок і визначали ,які права були порушенні і як запобігти цьому.  

Апробуємо індикатори та інструментарій інституційного аудиту

Державна служба якості освіти України 21 березня 2019 року провела семінар з питань апробації проекту індикаторів та інструментарію до критеріїв оцінювання освітнього й управлінського процесів у закладах загальної середньої освіти. Захід відбувся за підтримки проекту EDGE, Національного координатора Всеураїнської програми «Демократична школа» (Європейського центру імені