01.04.2019 – Освітній округ- опорний заклад освіти "Шкарівський академічний ліцей- центр позашкільної освіти"

Browse By

Daily Archives: 01.04.2019

Звідки береться тепло у нашій школі…

Учні 1-Б класу на власні очі побачили, звідки береться тепло у нашій школі та зрозуміли, що не така вже й легка ця робота, але на скільки вона є цінною. Дякуємо Івану Анатолійовичу, за цікаву міні екскурсію.

Конкурс “Найрозумніший з природничих дисциплін”

Конкурс “Найрозумніший з природничих дисциплін” Сьогодні в м. Біла Церква у приміщенні РДА відбувся конкурс “Найрозумніший”. Наша команда виступила на високому рівні. Маємо 3 – х переможців: Тарасенко Анастасія 8 клас – 2 місце; Ковальчук Богдан 10-А клас – 1 місце; Мішустіна Валерія 11 клас

Спілкуємось…

“Найлегше здійсненні ті мрії, в яких не сумніваються” А.Дюма Година спілкування “Країна моїх мрій” (4-А клас)

“Коротко про головне…”

Під час проведення проекту« Права свої знай, про обов’язки не забувай» учні 4-А класу розбирали сюжети відомих казок і визначали ,які права були порушенні і як запобігти цьому.  

Апробуємо індикатори та інструментарій інституційного аудиту

Державна служба якості освіти України 21 березня 2019 року провела семінар з питань апробації проекту індикаторів та інструментарію до критеріїв оцінювання освітнього й управлінського процесів у закладах загальної середньої освіти. Захід відбувся за підтримки проекту EDGE, Національного координатора Всеураїнської програми «Демократична школа» (Європейського центру імені

Проект “Коротко про головне…”

Продовжуємо впроваджувати проектну діяльність… Вчитель початкових класів,Морська Д.С., провела виховну годину в 9 класі «Вода-знайома незнайомка». Дякую за активну участь та креатив!